Mācētprieks interneta veikals

Laipni lūgti MĀCĒTPRIEKS veikalā!

Man ir liels prieks, ka jauns, košs un dzīvespriecīgs veikals, kas ir vieta iedvesmai un zināšanām beidzot ir atklāts jums visiem. Veikala mērķis ir piedāvāt vienkāršu un patīkamu saikni starp ģimeni un ražotāju, popularizējot pašmāju radošo veikumu mūsu sabiedrībā. 

Esiet aicināti iepazīties ar MĀCĒTPRIEKS plašo ražotāju pulku, kuru vienojošais mērķis ir piedāvāt gaumīgas un kvalitatīvas preces, kas priecēs Latvijas ģimenes un būs lietderīgas bērna izaugsmē. To radītos veikumus variet izpētīt un iegādāties deviņās veikala kategorijās sākot no mazuļu attīstošajām puzles bumbām, Montessori pedagoģijas materiāliem līdz bērnistabas iekārtošanas plakātiem un košām virtenēm.

Lasiet bloga ierakstus, kuros regulāri dalīsimies ar zināšanām kā pielietot veikalā nopērkamos Montessori materiālus. Kā kopīgi ar bērnu izzināt šo pasauli un kā sniegt interesantas zināšanas par daudzpusīgām tēmām.

Iepazīsties ar mūsu Instagram un Facebook lapām, caur kurām kā pirmie uzzināsiet jaunums no veikala plauktiem!  

PIEDALIES ATKLĀŠANAS KONKURSĀ!

Tev ir iespēja laimēt savu mīļāko preci no veikala klāsta! Lai piedalītos konkursā, nāc uz Mācētprieks Facebook lapu un zem tur publicētā konkursa attēla, komentāru sadaļā, dalies ar linku, kas ved uz Tavu mīļāko preci. Izloze notiks piektdien, 27.maija 12:00. Vēlam veiksmi!

Mācētprieks konkurss

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru