DĀVANU SARAKSTS - lieliska ideja, kā svētkos saņemt vislabākās dāvanas!

Svētki ir tie, kas nenoliedzami ir jāsvin! Īpaši bērnu svētki, jo kā mēs zinām, tieši bērna prieks un laime ir visskaistākais, kas vien var būt. Redzot mazos ķiparus priecīgus un laimīgus, dzīve vien jau ir izdevusies. Un, lai mazos gaviļniekus svētkos iepriecinātu, ir jāsteidzas meklēt pārsteigums – dāvanas, kas iepriecinās.

Tomēr ikdienas rūpēs un skrējienā bieži vien tam pietrūkst laika. Vienkārši pietrūkst, lai kā vēlētos noliegt pretējo. Šādos brīžos ir lieliski, ja talkā steidz palīgi.

Veikalā Mazā cilts ir viens cienījams un vērā ņemams laika taupītājs, tas ir DĀVANU SARAKSTS. Precīzāk - dāvanu saraksta anketa. 

Vecāki itin bieži saskaras ar situāciju, kad ballītes viesim nav ne mazākās nojausmas, ko dāvināt gaviļniekam un bērns saņem dāvanas, ko nav vēlējies. Tāpēc mums nāca prātā ideja par Dāvanu sarakstu – dāvanu ideju anketa, ko var izveidot veikalā uz vietas un atstāt to ballītes viesiem.

Mazā cilts aicina ikvienu izveidot dāvanu sarakstu bērna jubilejai, kas atvieglos šo procesu. Dodieties uz veikalu MAZĀ CILTS Tērbatas ielā 59/61, Rīgā vai t/c Galerija Centrs 2.stāvā un jautājiet pēc dāvanu saraksta anketas.

Tālāk, kad anketa ir nonākusi jūsu rokās, ierakstiet tajā bērna vārdu, skaistās dienas datumu un pašu svētku notikumu, lai jubilāra viesiem būtu mazs atgādinājums. Kad tas ir izdarīts, veidojiet pašu dāvanu sarakstu, izvēloties dāvanas no veikala plašā piedāvājuma klāsta. Izvēlieties, kas jums patīk, un, kas būtu piemērots pašam jubilāram, viņa vecuma attīstības posmam un interesēm.

Droši ņemiet bērnu līdzi uz veikalu, jo tad viņš pats spēs izvēlēties vislabākās dāvanas sev. Dāvanu izvēle dažkārt ir pārsteigums pat zinošajiem vecākiem, jo kad bērni izvēlas paši dāvanas sev, tās atklāj par viņiem ko interesantu.

Anketā paredzēta vieta arī katras dāvanas cenai, lai viesi varētu orientēties dāvanas budžeta ietvaros, un, piemēram, izvēlētos lielāku dāvanu, to var realizēt kopā ar kādu citu ballītes viesi.

Laipnās konsultantes veikalā laipni gaidīs ikvienu, jo veikalā Mazā cilts, kas atrodas pašā Rīgas centrā, Tērbatas ielā 59/61 un t/c Galerija Centrs, kur ir plašs dāvanu klāsts ar Latvijā un citviet pasaulē radītiem produktiem no vairāk kā 90 ražotājiem. Šeit jūs varēsiet atrast daudz un dažādas interesantas dāvanas - dažādām interesēm, vecumiem un gaumēm.

Kad dāvanu saraksts ir izveidots, tas tiek nodots veikalā uz glabāšanu, un ir pienācis laiks rakstīt viesiem priecīgo ziņu par to, ka dāvanu saraksts jau ir pieejams veikalā Mazā cilts. Līdz ar to visas raizes būs jau aiz muguras un nebūs vairs jālauza galva, domājot ko dāvināt gaviļniekam.

Kad ziņa ir nosūtīta un viesis to ir saņēmis, viņš zinās, kur meklēt vislabāko dāvanu jubilāram.

Ja esat saņēmis šo ziņu, veikalā ienākot, jautājiet pēc jubilāra dāvanu saraksta, iepazīstieties un izvēlieties to dāvanu, kura jūs uzrunā. Kad dāvana ir izvēlēta, sarakstā tā tiks atzīmēta kā nopirkta. Ja ir kādi jautājumi, tad veikala konsultanti palīdzēs.

Iedomājieties, cik jubilārs būs priecīgs, kad saņems tieši tās dāvanas, kuras no sirds ir vēlējies.

Izmanto šo lielisko iespēju veikalā Mazā cilts! Uz tikšanos! Radīsim prieku tiem, kurus mīlam kopā!

Dāvanu saraksta anketa – lielisks palīgs dāvanu ideju plānošanai un realizēšanai.

 

 

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru