Vasara ir pasakaina ar savu karsto laiku, silto jūras ūdeni un saulīti, kas lutina. Dienu nevar pavadīt tikai sauļojoties, ir jāpeldās, jāspēlē spēles, jādzer daudz ūdens un pie reizes arī jāiemācās kaut kas jauns, pirms tam nezināms. 

Lai nebūtu lieki jāuztraucas, esam sastādījuši sarakstu, kas varētu būt noderīgi un  aizraujoši bērnam. :)

Preces pieejamas mūsu mājaslapā www.mazacilts.lv  vai mūsu veikalos Tērbatas iela 59/61 un T/C Galerija Centrs 2.stāvā. 

 

 MUGURSOMA

Kur gan doties, ja nav mugursomas, kurā visu salikt? Šīs ērtās un skaistās mugursomas būs vislabākais variants! Somā perfekti ietilps visas nepieciešamās lietas, kas mazajam varonim ir nepieciešamas gan ceļojumā, gan dodoties ikdienas gaitās. Izgatavots no poliestera. Atveras no augšpuses ar rāvēslēdzēju, iekšpusē kabatiņa ūdens pudelei. Ūdens atgrūdošs materiāls, lai zvēriņš nesamirktu. Piemērots no 1,5 gadu vecuma. Pieejamie dzīvnieciņi: lapsēns, lauvēns, bebrēns, kaķēns, šinšila, jenots, zaķēns, koala. 

Materiāli un izmērs: 100% poliesters, izmērs 24x29x9,5 cm, tilpums 3,3 l.

https://mazacilts.lv/products/copy-of-mugursomas?_pos=1&_sid=c8414fd80&_ss=r 

Lassig. Cena 23,90 EUR

 

ŪDENS PUDELE

Ikdienā ir svarīgi uzņemt svarīgo ūdens daudzumu, bet karstajā laikā tas ir vēl svarīgāk, jo ķermenis nedrīkst dehidrēties. Nerūsējošā tērauda pudele ir droša pret triecieniem un nesatur nekādas kaitīgās ķimikālijas. Komplektā ir divi dažādi vāciņi - viens vienkārši aizskrūvējams no BPA brīvas plastikas, bet otrs tāds pats tikai ar sporta uzgali, kas ļaus ērti padzerties esot kustībā vai mazākam bērniņam. Pieejamās krāsas: balta, tumši zila, mint.

Materiāli un izmēri: nerūsējošs tērauds, tilpums 500 ml. 

https://mazacilts.lv/collections/1-3-gadi/products/nerusejosa-terauda-pudeles-1

Lassig. Cena 18,50 EUR

 

ATPAZĪŠANAS SPĒLE

Esot pie dabas, mēs varam novērot dažādus augus, kokus, putnus, dzīvniekus. Mūsu veikalā ir pieejamas divas atpazīšanas spēles no Cloudberry- Kokotājs un Putnotājs.

Kokotājs ir spēle, kura paredzēta gan bērniem, gan vecākiem, lai palīdzētu atpazīt Latvijā sastopamākos kokus. Komplektā ir 18 kārtis – uz 9 kārtīm ir attēloti koki un uz atlikušajām deviņām to lapas un auglīši. Spēles uzdevums ir atrast saderīgos pārus. Ar šīm kārtīm var spēlēt arī atmiņas spēli. Kārtis ir izturīgas, biezas, klātas ar laminātu un zīmējumi izcelti ar lakas kārtu. Spēli papildina buklets, kurā ir sīkāks apraksts par katru koku, to ārstnieciskajām īpašībām, interesantiem faktiem, kā arī instrukciju.

Spēle Putnotājs ir turpinājums atpazsīšanas spēlei Kokotājs, princips ir tas pats, tikai komplektā ir 18 kārtis – uz deviņām kārtīm ir attēloti putni un uz atlikušajām deviņām to jaunuļi vai ligzdas. Bukletā ir apraksts par katru putnu, tā īpašībām, kā arī interesanti fakti un spēles instrukcija. 

https://mazacilts.lv/collections/1-3-gadi/products/kokotajs-koku-atpazisanas-spele

Cloudberry. Cena 24,00 EUR

 

 VERAMĀ ROTAĻLIETA

Veramā rotaļlieta būs piemērota mazajiem, kas ir nepacietīgi un nemierīgi. Šis ir labs veids kā nodarbināt mazās rociņas un pie reizes trenēt roku kustības koordināciju. Tā palīdz bērnam iemācīties veikt precīzas darbības ar rociņām, koncentrēt uzmanību, mācīties pareizi satvert priekšmetus un vienkārši aizraujoši pavadīt laiku! Pieejams ir kaķītis, auto, sunītis, lācis, ābolītis.

Paredzēts bērniem 2 līdz 5 gadu vecumam.

Materiāli un forma: forma izgatavota no bērza saplākšņa; krāsaina veramā aukla.

https://mazacilts.lv/products/verama-rotallieta-kakis?_pos=1&_sid=9a46c9d87&_ss=r

EKO TELPA. Cena 10,50 EUR

 

NOVĒROJUMU BURTNĪCA "PA CEĻAM!"

Darba, dzīvnieki, putni, ceļazīmes, ēkas, mākoņi, citi satiksmes dalībnieki- tas viss jāierauga un jāatzīmē burtnīcas "Pa ceļam" lappusēs. Šajā burtnīcā var izkrāsot ceļu, pa kuru brauc, atzīmēt novadus, kuriem izbrauc cauri, minēt mīklas un pildīt uzdevumus. Burtnīcā var atzīmēt laikapstākļus, dabas parādības un pēc tam dalīties novērojumos ar vecākiem, brāļiem, māsām, apspriest nezināmo un uzzināt ko jaunu. Lieliska nodarbe bērnam, ja līdz jūrai jābrauc kāds gabaliņš vai arī ja dodaties izbraukumā pa Latviju.

 

Jāņa sēta. Cena 6,- EUR

 

LĪDZSVARA DIVRITEŅI

Divritenis būs ideāls, kad ar kājām būtu jāiet lielāks gabals. Mūsu veikalos ir pieejams DIP DAP divritenis MINI, kas ir paredzēts bērniem no 1,5 gadu vecuma, kā arī lielāks divritenis, kas būs piemērots bērniem no 3 gadu vecuma.

Ritenis ir izgatavots no koka -  bērza saplākšņa , kura virsma ir apstrādāta ar videi un bērniem draudzīgu materiālu- linsēklu eļļu. Unikālais stūres savienojums pasargā no bērna pirkstu traumēšanas un ierobežotais stūres pagriešanas leņķis nodrošina papildus stabilitāti un drošumu. Sēdeklītis ir pielāgojams bērna augumam ar maināmu augstumu. Skrejritenis attīsta līdzsvara sajūtu un koordināciju, kā arī bērnu sagatavo braukšanai ar pedāļu divriteni.

https://mazacilts.lv/products/lidzsvara-divritenis-mini?_pos=1&_sid=eb5206045&_ss=r

DIP DAP. Cena 75,00 EUR

 

SPĒLE "DESAS"

Bez aizraujošām spēlēm nav kārtīgi pavadīta diena pie jūras. Spēlēt "desas" ir aizraujoši! Spēlēt ar apgleznotiem kukainīšu akmentiņiem vēl aizraujošāk!  Desu spēle māca domāt, izdarīt izvēli, prognozēt dažādas situācijas un iespējamās versijas. Izlozējiet, kuram būs bitītes, kuram mārītes, kurš sāks pirmais, un aiziet! Uzvar tas, kurš pirmais horizontāli, vertikāli vai pa diagonāli savelk vienādas zīmes. Kad spēle vienreiz izspēlēta, var sākt spēli no gala.

Desu spēles komplektā ietilpst - 10 gab. apgleznoti kukaiņu akmentiņi lina maisiņā un koka pamatnīte. Īsts roku darbs, kas ir radīts un lolots tepat Latvijā!

https://mazacilts.lv/products/spele-desas

PIKU. Cena 19,50 EUR

 

 ŽURNĀLS "UCIPUCI"

Šajā žurnālā mazais lasītājs varēs attīstīt dažādas svarīgas prasmes un iemaņas - krāsot, vilkt, līmēt, griezt, mācīties burtus, atpazīt emocijas, veidot saikni starp objektiem. Žurnāla stāstu varoņi būs izgriežamas papīra lellītes, ar kurām varēs darboties savā Ucipuci leļļu teātrī. Sakrājot tās, mazais iegūs īstu leļļu teātra trupu.  Žurnāls katru reizi iepriecinās bērnus arī ar uzlīmju komplektu un dažādiem konkursiem ar balvām. “UCIPUCI” saturs veidots tā, lai uzrunātu un būtu saprotams pašiem mazākajiem, taču vizuāli ieinteresētu arī tos, kuri jau gatavojas skolai. Turklāt viena lapa žurnālā vienmēr būs īpaši domāta, lai darbotos kopā ar lielajiem brāļiem un māsām. Lielisks veins kā izklaidēties un interesanti pavadīt laiku, sēžot pludmalē.

<img src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/1236/4296/files/ucipuci_06_2022-vaks_web__1_-1a6020a73e2026932cafbe79440d01ad_480x480.jpg?v=1656238099" alt="https://mazacilts.lv/products/zurnals-ucipuci-17" />

UCIPUCI. Cena 3,30 EUR

 

 Šī vasara solās būt karsta, tāpēc būs daudz iespēju izbaudīt jūru, siltās pludmales smiltis, saulītes glāstus un siltā vēja dančus matos. Galvenais neaizmirst par ūdens dzeršanu, sales aizsargkrēmu un izklaidi, lai būtu jauki, interesanti un patīkami pavadīts laiks.

Lai skaists iedegums un smaids līdz ausīm!

 

LET'S GO TO THE BEACH!

The summer is fabulous with its hot weather, warm seawater and sunshine. You can't spend a day just by sunbathing, you need to playing games, drinking a lot of water and learn something new.

We've drawn up a list that could be useful and exciting for a child.:)

These things are available on our website www.mazacilts.lv or our stores on Terbatas Street 59/61 and T/C Gallery on the 2nd floor.

 

BACKPACK

Where can we go without a backpack to put everything in? These comfortable and beautiful backpacks will be the best option! The bag will fit perfectly with all the necessary things that the little hero needs both on his journey and on his day-to-day course. Made of polyester. Opens from the top with a crawler, inside a pocket for a bottle of water. Water-safe material so that the backpack doesn't get wet. Suitable from the age of 1.5. Backpacks available: fox, lion, beaver, kitten, shinshil, raccoon, rabbit, coala.

Materials and size: 100% polyester, size 24 x 29 x 9,5 cm, volume 3,3 l.

Lassig. Price 23,90 EUR

 

WATER BOTTLE

It's important to drink the needed amount of water everyday, but in hot times it's even more important because the body must not be dehydrate. The stainless steel bottle is safe to impact and does not contain any harmful chemicals. There are two different covers in the kit - one simply screwing away from BPA-free plastic, and the other is the same only with a sports tip that will make it easy to drink when you are in motion or a smaller child. Available colors: white, dark blue, mint.

Materials and size: stainless steel, volume 500 ml.

Lassig. Price 18,50 EUR




RECOGNITION GAME


In nature, we can see different plants, trees, birds, animals. Two recognition games from Cloudberry - Kokotajs and Putnotajs are available in our shop.

Kokotajs is a game intended for both children and parents to help recognize the trees found in Latvia. The set contains 18 cards, with the remaining nine leaves and fruits displayed on 9 cards. The game is to find compatible pairs. You can also play a memory game with these cards. Cards are sturdy, thick, covered with laminate, and the drawings are marked with a layer of varnish. The game is complemented by a booklet containing a more detailed description of each tree, their medicated properties, interesting facts, and an instruction.
Putnotajs is a sequel to the Coacher game, the principle is the same, only 18 cards in the set – birds are pictured on nine cards, and on the remaining nine their little birds or nests. The booklet contains a description of each bird, its characteristics, and interesting facts and game instruction.

Cloudberry. Price 24,00 EUR


MOULDING TOY

This toy will be suitable for the little ones impatient and restless. This is a good way of occupy small arms and practicing coordination of rook movements at once. It helps the kid to learn to perform precise actions with hands, focus attention, learn to grasp objects correctly, and just spend exciting time! The cat, car, dog, bear, apple is available.

Intended for children 2 to 5 years of age.

Materials and shapes: the shape is made of birch plywood; a coloured veneer twine.

EKO TELPA. Price 10,50 EUR

 

BALANCE BICYCLES

The bike will be perfect when the little one needs to go with his legs long roads. Our stores include a DIP DAP bike MINI designed for children aged 1.5 and a larger bike that will be suitable for children aged 3.

The wheel is made of wood-birch plywood, the surface of which has been treated with linseed oil for environment and child-friendly materials. The unique steering connection protects you from damaging your child's fingers and the limited steering angle provides additional stability and safety. The seat is adjustable to the height of a child. The scooter develops a sense of balance and coordination, as well as preparing the child to ride a foot pedal bike.

DIP DAP. Price 75,00 EUR

 


THE GAME “TIC TAC TOE”

Without exciting games, it's not a good day at sea. Playing “Tie Tac Toe” is fascinating! Play with painted stones is more exciting! "Tic Tac Toe" game teaches thinking, making choices, predicting different situations and possible versions. The one winning the first horizontal, vertical or diagonal markings shall be the smartest one. Once played, you can start the game from the start.

The "Tic Tac Toe" set includes 10-piece painted insect stones in a linen bag and a wooden base. Real hand work created and cherished here in Latvia!

PIKU. Price 19,50 EUR

 

This summer promises to be hot, so there will be plenty of opportunities to enjoy the sea, warm beach sand, sunshine and warm-wind dancing through your hair. The main thing isn't to forget about water drinking, SPF and entertainment to be nice, interesting and enjoyable time spent.

Have a beautiful tan and a big smile on your face!

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru