Strauji tuvojoties septembrim, atsākas gatavošanās bērnudārzam un skolai. Mazā Cilts veikaliņos un tiešsaistē ir iespējams iegādāties precītes, kas mazajiem ķipariem šo laiku padarīs ērtāku un interesantāku.

Preces pieejamas mūsu mājaslapā www.mazacilts.lv  vai mūsu veikalos Tērbatas iela 59/61 un T/C Galerija Centrs 2.stāvā. 

 

Bērnudārzniekam:

Grāmata "Burtu balle" 

Jautrie dzejoļi, kur katrs vārds ir uz viena burta, ļaus bērniem aizraujošā veidā apgūt alfabētu, lielos un mazos burtus un uzzināt dažādus jaunus vārdus. 

Vienmēr aktuālā burtu mācība pieredzējušās pirmsskolas izglītības pedagoģes Daces Taurītes grāmatā bērniem "Burtu balle" pasniegta klasiskā un vienlaikus neparastā veidolā. Dzejoļi, kas reizē ir arī mēles mežģi, palīdzēs ātri un veiksmīgi apgūt alfabētu un paplašināt vārdu krājumu. Grāmata palīdzēs: - apgūt alfabētu - iemācīties atšķirt lielos un mazos burtus - pielietot apgūtos, jaunos vārdus kontekstā - attīstīt vārdu krājumu - attīstīt vārdu izrunas prasmes - jautri pavadīt laiku kopā ar vecākiem un, piemēram, bērnudārza audzinātājām, mācoties dzejoļus - Sasaistīt vārdus un burtus ar īstām dzīves parādībām.

LATVIJAS MEDIJI, 10.50 EUR

 Koka klucīšu alfabēts kastītē

Zīmola PIKU radīts, koka klucīšu alfabēts košās krāsās ar zelta iespiedumu. Klucīšiem vienā pusē ir burtiņš, otrā- ilustrācija, kas sākas ar doto burtu. Kastīte ir izturīga, ar magnētisku aizdari un gaumīgu dizainu.

PIKU, 94.95 EUR

Spēle "Rakstu pats"

"Rakstu pats" ir rakstīšanas spēle bērniem no 3 vai 4 gadu vecuma līdz pat jaunākajam skolas vecumam, kas palīdz apgūt rakstīto burtu un ciparu rakstību. Komplektā ir 43 kartītes - 33 burtu un 10 ciparu kartītes. Burtu kartītēm vienā pusē ir lielais un mazais burts, bet otrā pusē ir vārds, kas sākas ar šo burtiņu, ko var pārvilkt ar komplektā iekļauto marķieri un nodzēst. Ciparu kartītēm otrā pusē ir zemenītes, kuras bērns var saskaitīt un iemācīties uzrakstīt šo cipariņu. Kartītes izgatavotas no bieza kartona un komplektā iekļauts viegli nodzēšams marķieris. Mācieties rakstīt ar prieku!

SPĒLES TEV, 15.90 EUR

Zvēriņu mugursoma

Mazās un ietilpīgās mugursomiņas būs labs palīgs ikdienas gaitās. Tajās ir īpašs nodalījums pudelītei, kā arī ērti atverams rāvējslēdzējs. Mugursomas ir pieejamas ar dažādu zvēriņu dizainu un katram atradīsies sava. Milzīgs plus ir tāds, ka tās ir ūdensizturīgas, nebūs jāuztraucas lietainā laikā.

LASSIG, 24.50 EUR

DIP DAP

Līdzsvara divritenis būs tas, kas ceļu līdz bērnudārzam padarīs daudz interesantāku un ērtāku. Ritenis ir izgatavots no koka -  bērza saplākšņa , kura virsma ir apstrādāta ar videi un bērniem draudzīgu materiālu – linsēklu eļļu. Unikālais stūres savienojums pasargā no bērna pirkstu traumēšanas un ierobežotais stūres pagriešanas leņķis nodrošina papildus stabilitāti un drošumu. Sēdeklītis ir pielāgojams jūsu bērna augumam ar maināmu augstumu. Skrejritenis attīsta līdzsvara sajūtu un koordināciju, kā arī bērnu sagatavo braukšanai ar pedāļu divriteni. Drošs veids kā apmācīt mazu bērnu braukt ar divriteni.

DIP DAP, 75 EUR

Zīmuļu turētājs

Krāsu, kārtības, šķirošanas apguve - zīmuļu turētājs ar krāsu ripiņām.

Kompakts zīmuļu turētājs no koka ar 11 nodalījumiem. Pretī katram nodalījumam - attiecīgās krāsas koka ripiņa.  Lielisks veids kā organizēt zīmuļus, lai tie nemētātos vienā kastē. Jauks veids kā apgūt krāsas, šķirojot pa attiecīgajiem trauciņiem. Māca bērnam lietu kārtību, turklāt labi izskatās jebkurā interjerā.

PICASA, 24.90 EUR

Grāmata “Bīstamais dārziņš”

Grāmata sastāv no 10 stāstiņiem, kuros vecākā māsa Jete stāsta savam mazajam brālītim Bruno, kurš pavisam drīz sāks iet bērnudārzā, kā tur klājies viņai, lai palīdzētu brālim pārvarēt nedrošību. Taču, lai gan Bruno īsti nezina, kā rit dzīve bērnudārzā, ik pa laikam viņam nākas pabrīnīties un uzdot jautājumus, uz kuriem Jete vienmēr veikli atrod atbildes. Ļoti skaista, noderīga grāmata mazajam varonim, kas iedrošinās doties uz bērnudārzu un nebaidīties būt prom no mammas un tēta.

LIELS UN MAZS, 12 EUR

Auduma koferis

Viegls auduma koferis ar skaistām ilustrācijām un ērtu rokturi. Ārējais audums ir pārklāts ar plastmasas virskārtu, tādējādi koferītis ir ūdensdrošs. Ūdensizturīgais pārklājums un stingrā somas struktūra lieliski pasargās tajā uzglabātās lietas. Koferīša iekšpusē ir liels, ietilpīgs nodalījums. Koferī perfekti ietilps visas nepieciešamās lietas, kas mazajam varonim ir nepieciešamas dodoties uz bērnudārzu. 

 

DJECO, 36.90 EUR

 

Skolēnam:

Grāmatas “Laipni lūgts muzejā” 

“Laipni lūgts muzejā” grāmatas iepazīstinās ar cilvēka ķermeni, augiem, sēnēm, okeāna dzīvi, dinozauriem vai planētām. Šis muzeja apmeklējums ir atvērts 24 stundas diennaktī un skolēns var brīvā brīdī izlasīt, apskatīt attēlus par sev interesējošu tēmu.

JĀNIS ROZE, 22.50 EUR

Kasāmkarte “Latvija”

Zināt savas valsts ģeogrāfiju ir ļoti svarīgi, tāpēc , kasāmkarte “Latvija” ir lielisks veids, kā to mācīties. Zem krāsas slāņa atklāsies attiecīgās vietas karte: pilsētas un ciemi, upes un ezeri, ceļi un nacionālie parki. Ļoti uzskatāmi varēsi redzēt, cik no Latvijas 110 novadiem un 9 republikas tu zini. Līdzās kartei izvietoti visu novadu un lielāko pilsētu ģerboņi, iepazīsti arī tos! Tu vari šo karti arī izmantot, lai atzīmētu, kuros novados vai pilsētās mūsu valstī dzīvo tavi radi un draugi. 

JĀŅA SĒTA, 17 EUR

Komplekts mazām dāmām

Komplektā ietilpst: Zemeņu lūpu spīdums naigām, no aukstuma un vēja pasargātām lūpām un neatvairāmam smaidiņam.

Zemeņu ķermeņa eļļa. Maiga, samtainu sajūtu radoša ķermeņa eļļa, kas mīkstina, mitrina, nomierina ādu. Frakcionēta kokosriekstu eļļa  nerada taukainu sajūtu uz ādas, neaizsprosto poras. Īpaši piemērota muguriņas masāžai pirms salda miedziņa.

Zemeņu roku krēms. Intensīvi mitrinošs un ādu mīkstinošs roku krēms ar šī, kakao sviestu, saldo mandeļu, kokosriekstu eļļu. Bišu vasks, izveidojot dabisku aizsargkārtiņu, piešķir krēmam īpaši aizsargājošas īpašības. Lieliska dāvana mazajām rociņām.

Pēc kārtīgas skolas nedēļas, vajag arī sevi palutināt. Šajā komplektiņā ietilpst viss, lai katra mazā dāma justos skaista, smaržotu pēc zemenēm un būtu gatava jaunajai nedēļai.

GUSTO, 16 EUR

 Auskariņi

Klipšu auskariņi būs neuzkrītošs akcents jaunajām dāmām, jo jūtoties skaistas, mēs jūtamies arī labi un spējam būt produktīvākas. Ir iespēja izvēlēties starp dažādiem zvēriņiem vai dažādu krāsu puķītēm.  

DUN DUN, 10.50-12.50 EUR

Atlants

Ilustrēts ceļojums pa valstīm, jūrām, kultūrām. Šī grāmata aizvedīs nebijušā ceļojumā apkārt pasaulei. Šeit ieraudzīsiet Islandes geizerus, karavānas Ēģiptes tuksnesī un maiju pilsētu Meksikā. Lielbritānijā uzspēlēsiet kriketu, Indijā nodarbosieties ar jogu, bet Ķīnā nogaršosiet simtgadīgas olas. Austrālijā pārsteigs pīļknābis, Somijā – polārā nakts, bet Madagaskarā – milzīgs baobabs. Atklājiet pasaules interesantākos nostūrus un priecājieties par tās dažādību!

55 milzīgas kartes ar neskaitāmām ilustrācijām, kurās atspoguļotas gan svarīgas lietas, gan visdažādākās detaļas, aizvedīs īpašā ceļojumā un raisīs zinātkāri uzzināt ko vairāk! Cauri kartēm apceļosiet 46 valstis 6 kontinentos.

 

JĀŅA SĒTA, 20 EUR

Auduma futlāris

Auduma futrālis, kas var kalpot kā penālis rakstāmlietām vai maciņš dažādu sīkumu un higiēnas preču uzglabāšanai. To ir viegli atvērt un aizvērt, ērti lietojams un ietilpīgs. Tam ir liels nodalījums, papildus kabata un rokturis ērtākai pārnēsāšanai. Parocīgs, jo var salikt visus nepieciešamos sīkumus, lai lielajā skolas somā nepazūd.

DJECO, 12.90 EUR

Radošie komplekti

Radošie komplekti ir ar tematikām “Modītes”, “Mācies matemātiku”, “Izzini Latviju”, “Cilvēka ķermenis”, “Ēdīsim veselīgi”, “Meža dzīvnieki”, “Attīsti izaugsmes domāšanu”, utt. Palīdzēs ar dažādiem uzdevumiem, radošajiem darbiem apgūt konkrēto tēmu.

TUTU FAMILY, 8 EUR

Novēlam vecākiem izturību un bērniem uzzināt daudz ko jaunu atraktīvā, orģinālā, uzmanību piesaistošā un atmiņā paliekošā veidā! 

 


Preparation for kindergarten and school

With September fast approaching, preparations for kindergarten and school is here. We want to help you with ideas and things to buy for your little ones. 

The items are available on our website at www.mazacilts.lv or our stores Terbatas Street 59/61 and T/C Galery Centre.


For a kindergarten:

Alphabet of wooden blocks in a box

Created by brand PIku, the alphabet of wooden blocks in bright colours with gold embossed. The blocks have a letter on one side and an illustration on the other, beginning with the given letter. The box is with a magnetic closure and great design.

PIKU, 94.95 EUR

“I can write” game

“I can write” is a writing game for children from the age of 3 or 4 to the youngest school age, which helps you learn the writing of letters and numbers. The set includes 43 cards - 33 alphanumeric and 10-digit cards. Letter cards have uppercase and lowercase letters on one side, and a word on the other side starts with that letter, which can be swiped with the marker included in the kit and erased. There are strawberries on the other side of the digital cards that a child can count and learn to write that number. The cards are made of thick cardboard and come with an easy-to-extinguish marker. Learn to write with joy!

SPĒLE TEV, 15.90 EUR

Animal backpack

The small and tote backpacks will be a good help in the day-to-day routine. They have a special compartment for the bottle as well as an easy-to-open zip. Backpacks are available with different animal designs and will each have their own. A huge plus is they're waterproof, won't have to worry during rainy weather.

LASSIG, 24.50 EUR

DIP DAP

The balance bike will be what makes the road to kindergarten much more interesting and comfortable. The wheel is made of wood - birch plywood, the surface of which has been treated with environmentally friendly and child-friendly material - linseed oil. The unique steering joint protects against injury to the child's fingers and the limited steering angle provides additional stability and safety. The seat is adjustable to your child's height with variable height. The scooter develops a sense of balance and coordination, and prepares the child for pedal bike riding. A safe way to train a young child to ride a bike.

DIP DAP, 75 EUR

Pencil holder

Learning colors, order, sorting - a pencil holder with color wheels.

Compact pencil holder of wood with 11 compartments. Opposite each compartment, a wooden wheel of the relevant colour. Great way to organize pencils so they don't throw themselves in the same box. Nice way to learn the colours by sorting through the relevant cups. Teaches the child the order of things, plus looks good in any interior.

PICASA, 24.50 EUR

Suitcase

Lightweight fabric suitcase with beautiful illustrations and a handy handle. The outer fabric is covered with a plastic top, making the suitcase waterproof. The waterproof coating and firm bag structure will protect things stored in it perfectly. Inside the suitcase is a large, towering compartment. The suitcase will fit perfectly all the necessary things the little character needs to go to kindergarten.

DJECO, 36.90 EUR

 

For the small student:

Set for little ladies

Strawberry body oil. Tender, velvety-sensing body oil that softens, hydrates, soothes the skin. Fractionated coconut oil does not create a greasy feel on the skin, does not obstruct pores. Especially suitable for spine massage before a sweet nap. 

Strawberry hand cream. Intensely hydrating and skin-softening hand cream with this, cocoa butter, sweet almond, coconut oil. Beeswax, by creating a natural protective layer, gives the cream special protective properties. Great gift for the little hands.

After a decent week of school, you need to take care of yourself too. This kit includes everything to make every little lady feel beautiful, smell strawberry and be ready for the new week.

GUSTO, 16 EUR

Earrings

Clip earrings will be an unobtrusive highlight for young ladies because we feel beautiful, we feel good as well and are able to be more productive. There's a choice between different animals or flowers of different colours.

DUN DUN, 11.50-12.50 EUR

Case

Fabric case that can serve as a pen for stationery or a purse for storing a variety of small items and sanitary items. It's easy to open and close, easy to use and tough. It has a large compartment, an optional pocket and handle for easier carrying. Handy because you can put together all the details you need to keep your big school bag from disappearing.

DJECO, 12.90 EUR

We wish parents endurance and children to learn a lot of new things in an attractive, attention-grabbing and memorable way!

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru