Pie mums veikaliņā ciemojās saulainā Ketija Karlsone – Kafijas namiņa “KURTS coffee” radītāja. Kafijas namiņš ir veltījums Ketijas dēliņam Kurtam, puisēnam ar īpašām vajadzībām. Lai atbalstītu Kurtiņu, baudi gardu kafiju tieši kādā no “KURTS” coffee namiņiem.

 

Ketijas uzdevums bija izvēlēties top lietas no mūsu veikaliņa vasarai. Lasi rakstu un uzzini, kas ir tās lietas, kas noderēs Ketijai ar ģimeni baudot vasaras priekus.

 

1.Pirmais, ko Ketija ieraudzīja ienākot veikalā, bija ūdens pudeles.

“Neaizmirsīsim to, ka vasarā it sevišķi ir ļoti daudz un cītīgi jālieto ūdens. Šīs pudelītes ir tik skaistas, ka tādu ikdienā vēlētos nēsāt līdzi arī es pati.”

 

NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA PUDELE  17,99 Eur

Nerūsējošā tērauda pudele ir droša pret triecieniem un nesatur nekādas kaitīgās ķimikālijas. 500 ml pudelēm komplektā ir divi dažādi vāciņi - viens skaists koka, otrs BPA brīvas plastikas ar sporta uzgali, kas ļaus ērti padzerties...

 

2.Ketija ļoti cer, ka lietus nelīs un šī būs burvīga vasara bez lietus, bet ja nu kas, tad bērniem ļoti patīk lietussargi. Ketija izvēlējās caurspīdīgu lietussargu, caur kuru vērot, kā pil lietus lāses. Pateicoties tam, ka lietussargs ir caurspīdīgs, mazais droši varēs soļot uz priekšu, nebaidoties, ka kaut kur varētu ieskriet, jo lietussargs neaizsegs skatu.

LIETUSSARGI  9,90Eur

Caurspīdīgi lietussargi bērniem ar skaistiem zīmējumiem.Grezni un rūpīgi izstrādāti lietussargi ar skaistiem zīmējumiem pasargās bērnus no lietus.Piemērots no 2 gadu vecuma. Izmērs: 70x68cm, svars: 290 g.

 

3.“Jūs noteikti zinat stāstu par Kurtiņu. Lai arī kur mēs dotos, mums vienmēr līdzi ir vajadzīgas lacītes. Tā ir ļoti svarīga lieta un tādas mūsu ģimenē nekad nevar būt par daudz. Skaista lacīte, kas piestāv apģērbam ir ļoti svarīgs elements.”

KOKVILNAS LACĪTE 12,50Eur

Kokvilnas lacītes ar mākslinieces Ievas Cipruses tekstiem. Pieejami 3 dažādi tekstu veidi: #1 - Tu esi vesela pasaule #2 Tevī ir viss, kas ir mūsos un vēl vairāk # 3 Tu esi ierakstīts zvaigznēs. Tu esi mums brīnums. 

 

4.“Kur tad uz jūru bez rotaļlietām. Ienākot bērniņiem ģimenē, vecākiem atgriežās otrā bērnība, jo ir jāmāca taisīt gan smilšu pilis, gan būvēt lielas būdas un ierakt vienam otru smiltiņās.”

SPAINĪTIS 14 Eur

Rotaļu spainītis bumbas formā. Pateicoties tā dizainam, tas ir ideāli piemērots ūdens nešanai un liešanai. Ērts rokturis, sfēriska forma un lielāka drošība, ka nestais ūdens pa ceļam neizlīs. Tilpums: Lielais spainis zils vai ķiršu sarkans...

LEJKANNIŅA 13 Eur

Lejkanniņa, kur ūdeni var liet divos veidos. Šī lejkanna atšķiras no citām gan ar dizainu, gan daudzpusību. Tā būs lieliski piemērota gan rotaļām vannā, gan mājās, pludmalē vai dārzā. Turklāt tai ir divas puses -...

GRĀBEKLIS UN LĀPSTIŅA/PILTUVE 9,50 Eur

Visi dārza darbarīki apvienoti vienā! Komplekta darba rīki var tikt izmantoti kā grābeklis vai lāpstiņa, kā piltuve, kā sietiņš un pat kā rakstāmrīks, lai rakstītu ar smiltīm vai ūdeni. Turklāt tas ir piemērots spēlējoties gan ar..



5.“Mans lielākais sapnis pašai ir bijis vigvams. Tā ir lieta, kas var atrasties gan iekštelpās, gan ārā. Pirmkārt, tā pasargās no saules stariem, tā būs vietiņa, kur vienmēr būs ēna. Otrkārt, rudenī to varēs izmazgāt un ielikt iekštelpās.”

VIGVAMS 167Eur

Vigvama augstums 120m, izmērs 1m x 1m. Komplektā mīksts paklājiņš un spilvenrdāna 40x40 cm. 

 

6.“Dip Daps palīdzēs mazajiem pirmajiem solīšiem. Mamma ar tēti var staigāt un iedzert kādu kafijas krūzi, kamēr mazais ‘dipotājs’ varēs doties uz priekšu pats saviem spēkiem.”

LĪDZSVARA DIVRITENIS MINI 75 Eur

Līdzsvara divritenis pielāgots bērniem vecumā no 1,5 gada. Divritenim DIP DAP Mini ir pneimatiskās 10collu riepas ar melniem diskiem. Ritenis ir izgatavots no koka -  bērza saplākšņa , kura virsma ir apstrādāta ar videi un bērniem...

 

7.“Man ļoti patīk šīs saulesbrilles. Arī bērniem tās ir ļoti nepieciešamas. Jo tās ir klasiskākas un vienkāršākas, līdzīgākas vecāku saulesbrillēm, jo arī bērni tās vairāk un labprātāk nēsā. Saulītei ir gan smaidiņš, gan arī radziņi, tāpēc mēs gribam pasargāt savas actiņas, lai laba redze būtu ilgstoši, tāpēc saulesbrilles ir jānēsā. Šīs ir īpašas ar to, ka lokās. Bērns tās nesaplēsīs un tās būs ilgstošas.”

BABIATORS SAULES BRILLES 25,50Eur

Drošas, izturīgas un stilīgas. 100% UVA un UVB aizsardzība. Izgatavots no cietas gumijas, kas izturēs jebko ko mazais pasāks. Izmēri 0-2g. un 3-5g. Pieejamas dažādas formas un krāsas.

 

8.“Kas ir tavā rokassomiņā? Manā vienmēr ir dezinfekcijas līdzeklis. Jo bez šī vēl nekur. Šis ir īpaši piemērots bērniem, jo nesausinās rociņas.”

ROKU DEZINFEKCIJAS LĪDZEKLIS BĒRNIEM  5 Eur

NORTHMED PREMIUM roku dezinfekcijas līdzeklis bērniem ar Bubble Gum aromātu. Nesatur alkoholu un propānu. Bērni būs sajūsmā par saldenskābeno Bubble Gum Aromātu. Dezinfekcijas gēls bērniem ir papildināts ar Kumelītes, Bērza lapu un Plūškoka ekstraktiem Kā arī ar...

 

Nu ko, Ketija ir atradusi savas brīnišķīgās lietas vasarai.

“Ja Tev ir bērni vai taviem draugiem ir bērni un Tev ir nepieciešamas dāvanas, tad zini to, ka “Mazā cilts” atrodās Rīgas centrā Tērbatas ielā 59/61 un šeit ir ļoti daudz skaistas, noderīgas, gaumīgas lietas. Sveiciens Tev šajā vasarā! Čau, tiekamies!” - Ketija

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru