Jaunu gadu uzsākot, ir lietderīgi atskatīties uz aizvadīto, tādēļ mūsu komanda veica 2017.gada iecienītāko preču apkopojumu un pārliecinoši Mācētprieks topa 1.vietu ieņem KUSTĪGAIS ALFABĒTS! Esam priecīgi, ka tieši šis valodas apguves materiāls ir sastopams jau vairākos simtu ģimenēs, skolās un bērnudārzos, dodot bērniem iespēju radošā un taktilā veidā apgūt latviešu valodas rakstību un lasītprasmi.

Lielās intereses un atsaucības dēļ vēlamies alfabētu piedāvāt par izdevīgu cenu. Tādēļ  no 13.janvāra līdz 4.februārim norisināsies akcija Kustīgā alfabēta koppasūtījums.  

Pērkot kopā = lētāk!
Nepalaid garām iespēju!

Kas ir koppasūtījums?

Lai piedāvātu zemāku cenu par burtu komplektiem, rīkojam koppasūtījumu. Jo pērkot kopā ir lētāk! Koppasūtījums norisināsies trīs nedēļas, kuru laikā visi rakstīto burtu komplekti būs pieejami iegādei par pazeminātu cenu. Šajā laikā jūsu pirkumi tiek apkopoti un piereģistrēti. Kad visi pasūtījumi ir pieņemti - Mācētprieks komanda ķersies klāt burtu ražošanai un komplektēšanai, lai rūpīgi sapakotie komplekti ar prieku dotos pie jums.
Šajā laika joslā varat uzskatāmi redzēt mūsu komandas darbības soļus koppasūtījuma akcijas norises laikā. 

KAS IR KUSTĪGAIS ALFABĒTS?

IZVĒLIES SAVU KOMPLEKTU

Customer Reviews (22 komentāri)

Pievienot komentāru