Bērni ir dažādi un katrs unikāls, līdz ar to, arī meklējot dāvaniņu mazajam, ir jāņem vērā bērna intereses. Šajā rakstā būs dažādas idejas bērniem, kam patīk būt radošiem, mākslinieciskiem un darboties ar rociņām.

Preces pieejamas mūsu mājaslapā www.mazacilts.lv  vai mūsu veikalos Tērbatas iela 59/61 un T/C Galerija Centrs 2.stāvā. 

Children are all different and unique, which is why when looking for a gift it is important to take into consideration their passions and interests. In this article you will find gift ideas for children who are artistic, imaginative and like to create new masterpieces.

These things are available on our website www.mazacilts.lv or our stores on Terbatas Street 59/61 and T/C Gallery on the 2nd floor.

Ūdens maģija

Radošais komplekts ar četrām glezniņām, kas gūst krāsu saskarsmē ar ūdeni, ir perfekta dāvana bērnam, kam patīk turēt rociņās zīmuļus un otiņas. Šis komplekts piemērots bērniem no gadiņa un augstāk. Komplektā ietilpst 4 attēli un ūdens pildspalva. Pildspalva ir viegli lietojama, vienkārši jāpiepilda ar ūdeni un bērnam garantēts prieks, bez netīrumiem un toksiskām vielām. Glezniņas var lietot atkārtoti, jo izžūstot tās atkal paliek baltas un bērns var atkārtoti priecāties par košajām krāsām.

Creative set with four pictures, that change color in contact with water, is a perfect gift for a child who likes to hold pencils and paintbrushes. This set is suitable for kids starting from 12 months and up. The set contains 4 pictures and a water pen. The pen is easy to use, just add water and mess-free fun is guaranteed. The pictures can be used multiple times as they dry and turn back to their original state.

Djeco, 11.90 EUR

Magnētiskie cilvēciņi

“Jim & Rosa” radošais komplektiņš būs perfekts topošajiem stilistiem un dizaineriem. Parocīgā kastītē ietilpst 80 mazi magnētiņi ar dažādiem apģērbu gabaliem, kurus bērniņš var izmantot lai pieliktu magnētiskajiem cilvēciņiem uz kastes iekšējā vāka. Klāt nāk arī kartiņas ar paraudziņiem kā cilvēciņus apģērbt, kas palīdz bērna mācīties likt kopā krāsiņas un mācīties apģērbu nosaukumus. Šī dāvana būs piemērota bērniem no 3 gadiem.

“Jim & Rosa” creative set will be perfect for future stylists and designers. In a well-designed box, you will find 80 magnets with different items of clothing and accessories, which the child can attach to the magnetic people on the lid of the box. It also includes pre-designed cards that the child can use as an example. This gift is suitable for kids starting form 3 years old.

Little Dutch,  21.30 EUR

Elastīgie roboti.

Elastīgie roboti būs piemēroti gan puišiem, gan meitenēm no trīs gadu vecuma. Bērnam ir iespēja izveidot smieklīgus un izklaidējošus robotus no septiņiem koka gabaliem, kas ir pieejami komplektā. Lieliska spēle, ko spēlēt ar mazākiem vai lielākiem brāļiem un māsām. Izveidotie robotiņi būs arī jauks dekors bērna istabā.

Elastic robots will be perfect for both boys and girls for 3 years. The child can make funny and entertaining robots form 7 different pieces included in this set. A great activity for spending time with other siblings as well as the robots make great room décor.

Djeco, 22.90 EUR

Mīci veidošanas mīkliņas

Mīci veidošanas mīkliņas ir veidotas no dabīgām sastāvdaļām, kas ir bērniem draudzīgas. Ar Mīci mīkliņām, bērns varēs kārtīgi izkustināt pirkstiņus un mācīties veidot dažādas figūriņas. Mīci mīkliņu piedāvājumā ir arī dāvanu komplektiņi dažādās tematikās, kuros ietilpst mīklas rullīši un dažāda veida formiņas.

“Mīci” modeling dough is made from natural ingredients, that are children friendly. With this modeling dough, kids can train their finger movements and learn to make different figures as well as count or spell using special wooden boards. There are different sets available in different themes as well as accessories for more creative time.

Mīci, 3.50 EUR

Tik-tak pulkstenītis

Radošais komplekts “Izveido savu pulksteni” būs piemērots bērniem no 5 gadiem. Radošajā kastē ietilpst pulkstenis pamatne, mehānisms, cipari, līmējamais trafarets, krāsas, līme, otas un švamme. Pulkstenis ir pieejams dažādos dizainos, kā piemēram, ar lapsiņu vai vienradzi. Šī būs jautra un radoša aktivitāte, kas pēc pabeigšanas kalpos arī kā skaists dekors un palīgs mācoties noteikt laiku.

The creative set “Make your own clock” will be suitable for children of 5 years and up. The set includes the clock, mechanism, numbers, glue on stencil, paints, glue, paint brushes and a sponge. The clock is available in different designs like a fox, a unicorn and others. This will be a fun activity that can later be used as décor and a tool for learning to tell the time.

Fox The Maker, 23.50 EUR

Krāso ar smiltīm

Krāso ar smiltīm radošais komplekts būs piemērots bērniem no 5 gadiem. Komplektā ietilpst 4 attēli, 12 toņu krāsainās smiltis, kociņš ērtākam procesam. Smilšu aplikāciju krāsošana attīsta bērna krāsu izjūtu, iztēli un fantāziju, attīsta pirkstu muskulatūru, kā arī, māca koncentrēšanos. Komplektiņi ir pieejami dažādās tematikās, piemēram, “Ballīte”, “Lote no izgudrotāju ciema”, “Lauku sēta” un citi.

Coloring with sand is a great gift for kids from 5 years and up. This set includes 4 pictures, 12 different colors of sand, and a stick for peeling off the self-adhesive design. Sand application help develop the child’s finger movements and concentration as well as creativity. These sets are available in different themes to help find the right gift.

Smilšu aplikācija, 16.90 EUR

Šūšanas komplekts

Šūšanas komplekts palīdzēs apgūt pirmās šūšanas prasmes bērniem no 5 gadiem. Radošā šūšanas kaste ir izglītojoša un jēgpilna nodarbe, kas palīdzēs samazināt pie ekrāna pavadīto laiku. Komplektā ietilpst 6 šūšanas kartītes, diegi 7 krāsās, bērniem draudzīga adata, 1 balta kartīte, uz kuras bērns var pats izveidot dizainu, rīki caurumu izveidošanai, kā arī bonuss krītiņi. Arī šie komplektiņi ir pieejami dažādās tematikās.

Sewing kit is a great gift for those who are ready to learn their first sewing skills. The kit is a great activity for minimizing screen time and boosting children’s creativity. The set includes 6 cards with designs, thread in 7 colors, a child friendly needle and a tool for making holes in the design. Different designs are available to suit every little creative soul.

Fox The Maker, 17.50 EUR

Maģiskais sapņu ķērājs

Sapņu ķērāja veidošanas komplekts būs piemērots bērniem no 7 gadu vecuma. Interesanta un radoša aktivitāte, kas kalpos kā skaists dekors vai dāvana kādam tuvam cilvēkam. Komplektā ietilpst kartona pamatne ar fejas attēlu, sapņu ķērāja riņķis, 2 adatas, diegs, 2 lentīte, pērlītes un citi dekoriņi.

The DIY dream catcher set is perfect for kids form 7 years and up. An interesting and creative activity that will later serve as a décor or a meaningful gift for a loved one. This set includes a cardboard template with a fairy design, a hoop, 2 needles, thread, ribbons, pearls and other decorative items.

 

Djeco, 13.90 EUR

Šī ir tikai neliela daļa no tā, kas ir pieejams mūsu veikalos, nāc ciemos un mēs Jums pastāstīsim un parādīsim arī citas preces, kas būs piemērotas radošiem bērniem! :)


This is just a small part of what is available in our stores, come and visit and we will tell you and show you other goods that are suitable for creative children! :)

Customer Reviews (0 komentāri)

Pievienot komentāru