Maijs ir Mācētprieks dzimšanas dienas mēnesis - to vēlamies iesākt skaisti un saposušies, tadēļ esat sveicināti Mācētprieks jaunajā veikalā! To esam izlolojuši, lai tajā būtu vēl ērtāk uzturēties, kārtīgi iepazītot Latvijas ražotāju lieliskos veikumus. Vadoties pēc dažādiem kritērijiem - veikt īsto izvēli un saņemt profesionālu apkalpošanu no mūsu komandas. Par to, kas jauns Mācētprieks lapā vairāk pastāstīsim šajā bloga ierakstā. 

Ar nepacietību gaidām dzimšanas dienu, 23.maiju, taču līdz tam mums ir daudz interesantu notikumu, ko priekš jums esam sagatavojuši, tādēļ maijs solās būt raibs ar iespējām tikt pie noderīgām balvām. 

KAS JAUNS?

Mācētprieks dāvanu karte, kas noteikti iepriecinās daudzas ģimenes tepat Latvijā un arī tos mīļos, kas dzīvo ārzemēs.

DĀVANU KARTI iespējams iegādāties gan fiziskā, gan elektroniskā formātā izvēloties jums tīkamāko summu. Tā sniedz iespēju apdāvinātajai ģimenei pašai kārtīgi izvērtēt, ko mazajai atvasei visvairāk vajadzētu, kas ir tā brīža aktualitāte, lai no sirds iepriecinātu un rotaļlieta būtu ilgtspējīga un tiešām noderīga. Dāvanu karti Mācētprieks interneta veikalā var izlietot 6 mēnešu laikā kopš kartes izrakstīšanas brīža, kas ir pietiekoši ilgs laiks, lai nonāktu pie vislabākā varianta pirkumam!  

Veikals - ērts un parocīgs!

Mācētprieks veikala sadaļa

VEIKALĀ pavisam ērti varat vienkopus apskatīt jaunākās preces. Kā arī meklēt noderīgāko rotaļlietu vadoties pēc kritērijiem - bērna vecuma vai rotaļlietas veida. Tā kā Montessori materiāli ir iecienīts pirkums mūsu veikalā, tad esam to izdalījuši no pārējām attīstošajām rotaļlietām. Kā arī atsevišķās sadaļās varat apskatīt piedāvāto grāmatu klāstu un dizaina preces bērnistabas iekārtošanai. 

Ja budžets, ko vēlaties tērēt ir līdz 15Eur, tad vienkopus vienā sadaļā varat apskatīt visu, kas Mācētprieks veikalā ir pieejams cenā 15Eur un lētāk. 

Iepazīsties ar ražotājiem un piesakies Mācētprieks pulkā!

Ar ražotājiem, kas šobrīd apvienojušies Mācētprieks veikalā varat vairāk iepazīties šeit. Kā arī, ja jūs, lasītāj, esat Latvijas ražotājs, kas veido preces bērniem - labprāt ar jums iepazīsimies. Plašāku informāciju par sadarbības iespējām varat uzzināt Kontaktu sadaļā

Lapā Par mums uzzināsiet, kas ir Mācētprieks vīzija, ko vēlamies sasniegt un mūsu komandas biedrus, kuri pie mērķa sasniegšansas radoši darbojas. 

PALDIES, KA VIESOJATIES MĀCĒTPRIEKS LAPĀ, SEKOJIET LĪDZI JAUNUMIEM - JAU PAVISAM DRĪZ IZSLUDINĀSIM PIRMO SVĒTKU KONKURSU! 

 

Customer Reviews (2 komentāri)

  1. http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules rjm.wjts.mazacilts.lv.cmx.ty http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  2. http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg rli.jmyo.mazacilts.lv.nop.fc http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Pievienot komentāru