Esam par vienu soli tuvāk Ziemassvētkiem, pirmā advente ir atzīmēta, skaisto svētku gaidīšanas laiks ir iesācies. Tas iezīmē arī laiku, kad arvien vairāk sākam domāt par dāvanu iegādi vai lūkojamies pēc idejām, lai kaut ko jauku izveidot paši savām rokām. Ir labi dāvanas izvēli neatlikt uz pēdējo brīdi, it īpaši, ja vēlaties to pārdomātu vai ar pašmāju ražotāju rokām izveidotu. Esam izveidojuši nelielu dāvanu ceļvedi ar Latvijas rāžotāju darinātajām lietām, kas ir atrodamas tepat, Mācētprieks veikala plauktos. Šī ir iespēja gan atbalstīt mazos ražotājus, gan iegādāties kvalitatīvu preci, kas ir mūsu pašu tautiešu veidota, rūpīgi pārdomāta, lai tā kalpotu bērna attīstībai. 

Mazuļa dāvanas izvēle, mūsuprāt, ir ļoti svarīgs un atbildīgs uzdevums. Šis ir laiks, kad bērns ļoti strauji attīstās un ar pareizu dāvanas izvēli varat dot savu artavu attīstībai, lai savā pirmajā dzīves gadā bērns darbotos ar dabīga materiāla mantiņām, kas kalpo attīstībai. Tādēļ mazuļa dāvanu ceļvedī atradīsiet piedāvajumu smalkās motorikas un koordinācijas attīstībai domātām precēm - vēramās rotaļlietas, attīstošās zirņu pākstis, klučus būvēšanai, koka kastīti ar bumbiņu un atvilknīti. 

Pavisam nesen dzimušu mazulīšu ģimenes varat iepriecināt ar skaistām un gaumīgām precēm bērnistabas iekārtošanai - koka mākonīšu virteni, dzīvnieku attēla plakātu, koka putniņu mobilīti. 

Ziemassvētku dāvana mazulim
 
Ziemassvētku dāvanu ceļvedis
Ziemassvētku apsveikums
Foto autore: Amālija Andersone

Customer Reviews (2 komentāri)

  1. Ziemassvētki ir ziemas saulgriežu laiks. Ziemassvētki ir par godu ziemai – gada aukstākajam un baltākajam gadalaikam. Ziemassvētkos ir jālūdz Latvju Dievus. Šajā laikā ir jāgodina Dabas Māte par mums sniegto dzīvību. Protams, nedrīkst aizmirst Latvju Dievus un mūsu senčus. Šajā saltajā laikā ir jāiededz majās krāsainas sveces par godu Latvju Dieviem. Jākvēpina kadiķa zariņš un vērmelīte, lai atgaiņātu mošķus, kas uzglūn no tumsas. Kā arī jāziedo Latvju Dieviem, izberot sauju monētu zem egles mežā. Latvju Dievi ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu sapņus! Mīlēsim cits citu un savas zemītes aizstāvjus – Latvju Dievus.
    Sirsnīgi, Skolnieciņš – Latvju Skaudības Dievs
    (Skauģu Skauģis)
    #ZiemasSvētki #ziema #DabasMāte #LatvjuDievi #PozitīvāEnerģija #ZemesSpēks #LatvjuDievuSvētība

  2. Ziemassvētki ir ziemas saulgriežu laiks. Ziemassvētki ir par godu ziemai – gada aukstākajam un baltākajam gadalaikam. Ziemassvētkos ir jālūdz Latvju Dievus. Šajā laikā ir jāgodina Dabas Māte par mums sniegto dzīvību. Protams, nedrīkst aizmirst Latvju Dievus un mūsu senčus. Šajā saltajā laikā ir jāiededz majās krāsainas sveces par godu Latvju Dieviem. Jākvēpina kadiķa zariņš un vērmelīte, lai atgaiņātu mošķus, kas uzglūn no tumsas. Kā arī jāziedo Latvju Dieviem, izberot sauju monētu zem egles mežā. Latvju Dievi ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu sapņus! Mīlēsim cits citu un savas zemītes aizstāvjus – Latvju Dievus.
    Sirsnīgi, Skolnieciņš – Latvju Skaudības Dievs
    (Skauģu Skauģis)
    #ZiemasSvētki #ziema #DabasMāte #LatvjuDievi #PozitīvāEnerģija #ZemesSpēks #LatvjuDievuSvētība

Pievienot komentāru